Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Luminițele de Crăciun au fost aprinse la Cugir. Evenimentul, transmis live pe Facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aprinderea luminilor din bradul de Crăciun din Cugir și a iluminatului festiv are loc în seară această, la ora 17.30.

Momentul se desfășoară fără prezența fizică a publicului și este transmis online.

Din păcate, datorită riscului de transmitere a coronavirusului , comunitatea locală nu se va putea reuni fizic sub bradul împodobit, așa cum obișnuiește să o facă în fiecare an. Totuși, conducerea administrației locale dorește să păstreze tradiția și să numere împreună cu localnicii secundele până la aprinderea luminilor care împodobesc bradul și orașul.

De aceea, primarul Adrian Teban îi invită pe cugireni în mediul online, pe pagină de facebook Orașul Cugir unde se va transmite live momentul aprinderii luminilor. Un grup de tineri, reprezentanți ai școlilor din localitate, vor fi prezenți online și vor numără alături de edilul localitătii, prezent fizic la brad, secundele până la declanșarea iluminatului festiv.

Primarul, Adrian Teban transmite un mesaj de speranța și credință, considerând că începtul atipic al sărbătorilor de iarnă „ va trebui să găsească comunitatea locală unită și determinată să depășească această perioada dificilă. Nu putem să fim fizic împreună la debutul sărbătorilor de iarnă, dar prin responsabilitatea noastră dovedim că suntem uniți în grijă pe care ne-o purtăm unii altora.

Sărbătorile să va găsească sănătoși, în confortul și căldură propriilor familii, cu sufletele pline de încredere că totul va fi bine. Doresc să transmit un călduros „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfântului Andrei și tuturor românilor din țară și străinătate care se pregătesc să sărbătorească Ziua Națională a României. Chiar dacă vom celebra 102 ani de la Marea Unire fără fastul cu care suntem obișnuiți, îmi exprim speranța că vom reuși să ne conectăm la adevăratele valori naționale și umane” transmite primarul Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea