LIVE VIDEO/ FOTO: ”Crăciunu` din 21”- Mii de albaiulieni la un spectacol de neuitat, cu concert de colinde şi multe cadouri pentru cei mici în Piața Cetății

Mii de albaiulieni participă, joi seara, la ”Crăciunul din 21”, evenimentul organizat de Primăria Alba Iulia cu câteva zile înaintea celei mai așteptate sărbători din an.

ELIT

În așteptarea lui Moș Crăciun, care va veni cu daruri și surprize, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, publicul a fost  invitat să urmărească un concert cu Denisa Moga&Band, The Puzzles și Ionuț Fulea.

Locuitorii municipiului Alba Iulia sărbătoresc, de câțiva ani, Crăciunul în data de 21, în Piața Cetății, acolo unde este amenajat parcul sărbătorilor de iarnă.

Aici este deja deschis și patinoarul iar în centrul pieței a fost montat un pavilion de lumină cu mii de beculeţe şi un brad artificial de 12 metri înălţime. De jur-împrejurul bradului sunt amplasate mai multe căsuţe unde se comercializează vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

eneea 22 decembrie 2017 at 8:38

Unde sunt mii de albiulieni ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...