Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

LISTA| Școlile din ALBA care vor primi finanțare pentru dotarea claselor cu mobilier, a laboratoarelor de informatică, de științe și a cabinetelor școlare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școlile din ALBA care vor primi finanțare pentru dotarea claselor cu mobilier, a laboratoarelor de informatică, de științe și a cabinetelor școlare

Ministerul Educației a publicat astăzi lista inițială a proiectelor cu punctajele obținute în cadrul etapei de evaluare calitativă din apelul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

2520 de proiecte au un punctaj final de minim 70 puncte și sunt aprobate pentru finanțare, în limita bugetului disponibil.

2.531 de proiecte au fost declarate eligibile în prima etapă și au intrat în etapa a II-a de evaluare calitativă. 13 proiecte au fost declarate neeligibile.

CLICK PENTRU: Lista inițială a proiectelor cu punctajele obținute, după etapa de evaluare calitativă

„Conform documentelor de apel, solicitanții proiectelor care au primit mai puțin de 70 de puncte pot depune contestații la adresa de e-mail [email protected], în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la data publicării listei inițiale cu proiectele și punctajele aferente. Contestațiile primite după termenul de depunere se resping”, precizează Ministerul Educației.

„După etapa de analiză și soluționare a contestatiilor, se întocmește lista finală a solicitanților acceptați/respinși, întocmită în baza punctajelor obținute și a bugetului disponibil. Aceasta este înaintată de UEFISCDI către Ministerul Educației spre publicare, conform Metodologiei de evaluare și selecție, analiză și soluționare contestații a proiectelor depuse în cadrul apelului de propuneri de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” .

Proiectul va fi admis dacă cererea de finanțare primește da la toate criteriile conformității administrative și eligibilității și un punctaj total de peste 70 de punctela criteriile tehnico- financiare. Lista finală a proiectelor selectate pentru finanțarea din granturi PNRR va fi aprobată prin ordin al ministrului educației și publicată pe site-ul www.edu.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea