Rămâi conectat

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș.

Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a (ultima în play-off, penultima în play-out), Metalurgistul Cugir și CSM Unirea Alba Iulia evoluează vineri, iar CS Universitar și Industria Galda vor juca sâmbătă. Miza este doar pentru formația universitară, respectiv clasarea pe treapta a treia a podiumului.

*Avântul Reghin (locul 4, 23 de puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (locul întâi, 51 de puncte), în play-out, vineri, ora 18.00.

Deja câștigători ai play-out-ului, „alb-negrii” vizează continuarea marșului imbatabil din acest an, gruparea din Cetatea Marii Uniri fiind singura din Seria 9 ce nu a pierdut în 2024 (9 victorii și două remize). Elevii lui Pelici sunt la a doua deplasare consecutivă în Mureș, după ce marți au învins la Tg. Mureș.

*Metalurgistul Cugir (locul 3, 33 de puncte) – ACS Tg. Mureș (locul doi, 43 de puncte), vineri, ora 18.00, în play-out.

După două remize succesive în disputele cu conjudețenele (2-2, cu Industria Galda de Jos și CSM Unirea Alba Iulia), „roș-albaștrii” au parte de ultima reprezentație în fața fanilor. Cu siguranță va fi dorință de revanșă după cea mai drastică înfrângere din primăvară (0-4, în tur).

*ACS Mediaș (locul 4, 38 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 3, 40 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, play-off.

Duel în ultima rundă pentru o clasare pe podium. Formația universitară ae nevoie de o remiză împotriva unui oponent care a pierdut ultimele 5 confruntări, între care și un 1-4 la Sebeș acum două săptămâni.

*Industria Galda (locul 6, 12 puncte) – Viitorul Cluj (locul 5, 16 puncte), sâmbătă, ora 18.00, play-out.

Duelul ultimelor două clasate reprezintă pentru gazde ultima apariție în fața fanilor. Găldenii au retrogradat după numai un sezon și au două remize succesive. Contra Viitorului, în urmă cu mai bine de 6 luni, s-a consemnat singura victorie a Industriei (2-0, în deplasare, în 3 noiembrie), de atunci fiind 15 jocuri și doar 3 puncte acumulate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea