Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu: Ca ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh a avut o activitate foarte bună. Este o propunere bună

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh a avut o activitate foarte bună ca ministru al Dezvoltării, precizând că este o ”persoană foarte profesionistă și bine pregătită”, fiind ”o propunere bună” pentru funcția de premier. 

Dirzu01Întrebat dacă va fi desemnată de Klaus Iohannis pentru această funcție, Ioan Dîrzu a spus: ”Eu cred că da”.  

”Ca ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a avut o activitate foarte bună. Eu cred că este o propunere bună”, a spus Ioan Dîrzu, fiind întrebat ce părere are despre propunerea PSD-ALDE de premier.

Ioan Dîrzu a spus că o cunoaște pe Sevil Shhaideh de când ea a ocupat funcția de ministru al Dezvoltării Regionale.

”Cred că e o persoană foarte profesionistă și cred că acesta este tonul pe care vrea să-l dea președintele Liviu Dragnea, cu oameni foarte bine pregătiți, foarte profesioniști”, a adăugat deputatul Ioan Dîrzu.

Președintele PSD Alba a subliniat, apoi, că foarte multă lume poate confirma că Sevil Shhaideh este bine pregătită. 

Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunțat miercuri președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a spus că „deocamdată” nu poate solicita această funcție pentru sine.

„PSD a câștigat alegerile și conform cutumelor (…) aveam dreptul legitim să solicit pentru mine funcția de prim-ministru în Guvernul României. În același timp, am ținut cont de două lucruri: de afirmațiile repetate ale președintelui României și, în plan principal, nu secundar, de o lege în vigoare. Pentru mine legea nu reprezintă o chestiune secundară și nu vreau ca vreun mandat pe care l-aș fi putut începe eu să fie prin forțarea unei legi în vigoare. O condamnare nedreaptă și o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine, deocamdată, dar în același timp nici nu pot să arunc de pe umeri o responsabilitate uriașă dată de un vot popular masiv, o răspundere care e a mea în primul rând”, a afirmat Dragnea, la Palatul Cotroceni, după consultările cu șeful statului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos, după ce promisiunile privind sediul operatorului și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea