Rămâi conectat

Sport

Liderul CS Ocna Mureș a luat toate punctele în deplasarea de la Galtiu | Energia Săsciori – prima victorie stagională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liderul CS Ocna Mureș a reușit o victorie importantă în etapa a 10-a a Ligii a 4-a, 2-1 (2-0) la Galtiu, în deplasare cu Viitorul Sântimbru.

Formația condusă de Gabriel Cotoară își continuă parcursul excelent din prima parte a campionatului, având 28 de puncte din 30 posibile și menținându-și avantajul față de urmăritoarele CS Universitatea Alba Iulia – 22 p, Performanța Ighiu și Spicul Daia Română – câte 21, un trio ce are un meci mai puțin.

„Soda dragă” a punctat în prima repriză, prin dubla lui Cl. Marcu (24 și 29), amifitrionii reducând ecartul în actul secund prin golul lui Lupea (75).

În celălalt meci al rundei, Energia Săsciori a realizat prima victorie stagională, pe teren propriu, cu AFC Micești, scor 2-1 (1-0):. Au marcat Gavriluță (28),  Plitea (62), respectiv Mucea (83)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea