Liderii PDL Alba nu se ţin de cuvânt – termenul până la care trebuia tranşată situaţia de la Sebeş, depăşit

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

   Termenul până la care comitetul de iniţiativă desemnat de liderii PDL Alba trebuia să ia o decizie în cazul organizaţiei din Sebeş a expirat marţi, 20 decembrie, situaţia rămânând în continuare tensionată între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan. Senatorul Nicolae Dobra, desemnat lider al comitetului de iniţiativă care a preluat şefia organizaţiei PDL Sebeş după ce Biroul Permanent Judeţean a hotărât suspendarea întregii conduceri, inclusiv a liderului Adrian Bogdan, în şedinţa din 8 decembrie, a declarat că o decizie va fi luată cel mai probabil după Sărbători.
Dobra, însărcinat să stea de vorbă cu cele două „tabere” din PDL Sebeş şi să propună o soluţie care apoi să fie însuşită de BPJ Alba, s-a scuzat spunând că programul încărcat de la Senat nu i-a lăsat timp suficient să discute cu cei implicaţi şi să tragă o concluzie. „O să le spun colegilor mei în şedinţa Biroului Permanent Judeţean PDL de joi că a fost timpul prea scurt şi nu am reuşit să discut cu oamenii de la Sebeş. Cel mai probabil o lăsăm până după Sărbători”, a spus el.
Conducerea partidului a anunţat în 9 decembrie suspendarea conducerii PDL Sebeş şi anularea listei cu candidaturile stabilite în şedinţa Biroului Permanent Local din 28 noiembrie 2011. Potrivit acestora viceprimarul Adrian Bogdan ar fi primit cele mai multe voturi ca şi candidat de primar la alegerile de anul viitor, în condiţiile în care liderii judeţeni ai partidului îl susţin în continuare pe Mugurel Sârbu. Potrivit unor sondaje interne acesta este preferatul sebeşenilor şi la alegerile din 2012. Chiar şi aşa, viceprimarul Bogdan pare decis să nu se lase bătut şi ar fi declarat în anumite cercuri că este hotărât să candideze la Primăria Sebeş, chiar şi din poziţia de independent.
La ultima conferinţă susţinută de PDL la Alba Iulia senatorul Alexandru Pereş, secretar general al partidului, a declarat că la Sebeş se poate lăsa chiar cu excluderi în urma scandalului nesfârşit dintre primar şi viceprimar.
Ioana PITICARIU

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

5 Comentarii

mitza 24 decembrie 2011 at 11:54

mugurel mai bine independent, decat cu infractorii…

membru P D L 24 decembrie 2011 at 22:30

Priviti acesti inculti ;niste rai si niste fameni ,e rusine omenirii sa le spuna lor oameni.Vai de capul lor de bou ieri . Au distrus poporul cu televizorul.

Cristiano Ronaldo 25 decembrie 2011 at 9:53

Trei crai de la pdleu : hotaraste stiloul lui peres.

Whangarei 25 decembrie 2011 at 10:39

Asa se respecta si se actioneaza si in armata romana.Asta-i promtitudinea ce-l caracterizeaza.PTR. NOI E F. CLAR,si-a dat examenul acest fost ofiter cu pensie de zeci de milioane lei si indemnizatii de parlamentar colosale plus alte imirligaturi favorabile.OMUL SPURCA LOCUL!!!PE CINE AM ALES???IAR ACEL BOGDAN E O COADA DE TOPOR.

cosmin 27 decembrie 2011 at 14:22

Bogdan primar?doamne unde am ajuns…golan de 3 lei(vechi) client fidel la crajmele din piata Dacia si multe altele, zile si nopti de betie,batai pe strazi si in baruri..a ajuns sa candideze la primaria unui municipiu!!!rusine celor care lau votat si care il sustin..daca toti alcolistii si golani ajung sa candideze,neam dus naibi.

Comentariile sunt oprite