Rămâi conectat

Actualitate

Liderii PDL Alba nu se ţin de cuvânt – termenul până la care trebuia tranşată situaţia de la Sebeş, depăşit

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

   Termenul până la care comitetul de iniţiativă desemnat de liderii PDL Alba trebuia să ia o decizie în cazul organizaţiei din Sebeş a expirat marţi, 20 decembrie, situaţia rămânând în continuare tensionată între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan. Senatorul Nicolae Dobra, desemnat lider al comitetului de iniţiativă care a preluat şefia organizaţiei PDL Sebeş după ce Biroul Permanent Judeţean a hotărât suspendarea întregii conduceri, inclusiv a liderului Adrian Bogdan, în şedinţa din 8 decembrie, a declarat că o decizie va fi luată cel mai probabil după Sărbători.
Dobra, însărcinat să stea de vorbă cu cele două „tabere” din PDL Sebeş şi să propună o soluţie care apoi să fie însuşită de BPJ Alba, s-a scuzat spunând că programul încărcat de la Senat nu i-a lăsat timp suficient să discute cu cei implicaţi şi să tragă o concluzie. „O să le spun colegilor mei în şedinţa Biroului Permanent Judeţean PDL de joi că a fost timpul prea scurt şi nu am reuşit să discut cu oamenii de la Sebeş. Cel mai probabil o lăsăm până după Sărbători”, a spus el.
Conducerea partidului a anunţat în 9 decembrie suspendarea conducerii PDL Sebeş şi anularea listei cu candidaturile stabilite în şedinţa Biroului Permanent Local din 28 noiembrie 2011. Potrivit acestora viceprimarul Adrian Bogdan ar fi primit cele mai multe voturi ca şi candidat de primar la alegerile de anul viitor, în condiţiile în care liderii judeţeni ai partidului îl susţin în continuare pe Mugurel Sârbu. Potrivit unor sondaje interne acesta este preferatul sebeşenilor şi la alegerile din 2012. Chiar şi aşa, viceprimarul Bogdan pare decis să nu se lase bătut şi ar fi declarat în anumite cercuri că este hotărât să candideze la Primăria Sebeş, chiar şi din poziţia de independent.
La ultima conferinţă susţinută de PDL la Alba Iulia senatorul Alexandru Pereş, secretar general al partidului, a declarat că la Sebeş se poate lăsa chiar cu excluderi în urma scandalului nesfârşit dintre primar şi viceprimar.
Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case Perioadele de caniculă pot reprezenta un disconfort prelungit pentru majoritatea oamenilor, iar alimentația joacă un rol important în ameliorarea sau agravarea acestuia.  Majoritatea oamenilor se confruntă cu un disconfort sporit în perioadele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea