Licitaţia pentru centura Sebeşului, lansată de CNADNR

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Patru tronsoane de autostradă din Coridorul IV Pan-european, printre care şi tronsonul Orăştie-Sibiu ce include centura ocolitoare a municipiului Sebeş, intră la licitaţie în această săptămână, a declarat marţi Daniela Drăghia, director adjunct CNADNR. Finalizarea lucrărilor pe cele patru sectoare – Nădlac-Arad, Timişoara-Lugoj, Lugoj-Deva şi Orăştie-Sibiu vor avea o perioadă de proiectare de şase luni, investiţia urmând să fie realizată în 24 de luni, adică până la sfârşitul lui 2013. Costul pentru construcţia autostrăzilor de pe Coridorul IV Pan-european, în lungime de 856 kilometri, se ridică la 8,588 miliarde de euro, care include lucrările deja realizate, cele în curs de execuţie, precum şi proiectele viitoare care se vor finaliza până în 2020. Coridorul IV începe în Germania la Nurenberg şi se continuă pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. „În urma prioritizării proiectelor pe Coridorul IV, la sfârşitul lui 2012 va fi finalizată 50% din construcţie, la sfârşitul lui 2014 aproximativ 70%, şi integral la finele anului 2020”, a afirmat directorul CNADNR. (I.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Lucu 3 decembrie 2010 at 7:44

Perfect!
Dar pana la ce data se pot depune contestatiile? Fiindca daca nu depunem contestatiile de rigoare, nu suntem noi. Si uite asa termenele sunt impinse cu doi, trei ani mai incolo.

antonio 6 decembrie 2010 at 13:44

nu este o problema faptul ca se depun contestatii. Este dreptul oricarui cetatean sa depuna contestatie. Problema este insa la modul in care se rezolva aceste contestatii, procedurile sunt greoaie si ar putea fii urgentate la maxim 1 luna. Suntem insa indusi in eroare de niste politicieni incapabili, care nici dupa 20 de ani de la Lovilutie nu au fost capabili sa dea tarii niste proceduri clare, transparente pentru desfasurarea licitatiilor publice.

Comentariile sunt oprite