Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Liceul Tehnologic Ştefan Manciulea Blaj – primul pe Regiunea Centru în cadrul competiţiei naţionale “Marca de calitate” a firmelor de exerciţiu

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cosmetic Star SRLPentru al doilea an consecutiv, Liceul Tehnologic Ştefan Manciulea Blaj este primul pe Regiunea Centru în cadrul competiţiei “Marca de calitate” a Firmelor de exerciţiu, competiţie desfăşurată în fiecare an de către Ministerul Educaţiei Naţionale prin Centrala Naţională a Firmelor de Exerciţiu (ROCT).

Dacă în anul şcolar 2011-2012, firma de execiţiu Pure Essential S.R.L., coordonată de către d-nul prof. Dimi Ofileanu, a fost singura din Regiunea Centru care a obţinut certificatul “Marca de calitate – nivel superior, în anul şcolar 2012-2013 o altă firmă de exerciţiu, Cosmetic Star S.R.L., coordonată de acelaşi profesor Dimi Ofileanu, a obţinut din nou certificatul “Marca de calitate – nivel superior, cu 79 de puncte, certificat obţinut de încă 2 firme de exerciţiu de la Colegiul Economic “George Bariţiu” din Sibiu, firma din Blaj având însă un punctaj superior.

 Firma de exerciţiu – reprezintă o metodă interactivă de învăţare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepţie modernă de integrare şi aplicare interdisciplinară a cunoştinţelor, o abordare a procesului de predare-învăţare care asigură condiţii pentru  probarea  şi  aprofundarea practică a competenţelor dobândite de elevi în pregătirea profesională.

 Marca de calitate reprezintă un instrument prin care se evaluează conformitatea activităţii desfăşurate de o firmă de exerciţiu în raport cu Standardele de calitate specifice acesteia.

Felicitări atât elevilor cât şi profesorului îndrumător, Dimi Ofileanu, pentru rezultatele obţinute!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea