Liberalul Marin Morariu, noul director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir

Începând cu data de 20 ianuarie a.c., inginerul Marin Morariu, susținut de Partidul Național Liberal, va ocupa funcția de director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Numirea în această calitate s-a realizat în contextul vacantării postului de manager general, ca urmare a promovării recente a liberalului Cristian Simu în funcția de Secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Morariu, care lucrează de mai multă vreme la respectiva societate, este caracterizat ca un om activ și cu multă experiență profesională în domeniul fabricației de produse pentru industria de apărare. De-a lungul timpului, el a ocupat funcții de inginer, inginer șef, director general adjunct și director general.

Urmează ca în câteva zile, noul director general să-și formeze o echipă de lucru serioasă și competentă, menită să ducă la îndeplinire programul de realizare a obligațiilor contractuale ce decurg din relațiile stabilite cu partenerii interni și externi. Îi dorim și noi mult succes și ani tot mai mulți la conducerea acestei prestigioase societăți. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...