Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liberalul Marin Morariu, noul director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 20 ianuarie a.c., inginerul Marin Morariu, susținut de Partidul Național Liberal, va ocupa funcția de director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Numirea în această calitate s-a realizat în contextul vacantării postului de manager general, ca urmare a promovării recente a liberalului Cristian Simu în funcția de Secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Morariu, care lucrează de mai multă vreme la respectiva societate, este caracterizat ca un om activ și cu multă experiență profesională în domeniul fabricației de produse pentru industria de apărare. De-a lungul timpului, el a ocupat funcții de inginer, inginer șef, director general adjunct și director general.

Urmează ca în câteva zile, noul director general să-și formeze o echipă de lucru serioasă și competentă, menită să ducă la îndeplinire programul de realizare a obligațiilor contractuale ce decurg din relațiile stabilite cu partenerii interni și externi. Îi dorim și noi mult succes și ani tot mai mulți la conducerea acestei prestigioase societăți. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea