Rămâi conectat

Curier Județean

Liberalul Cristian Simu vrea să părăsească conducerea spitalului din Cugir, pentru un post de manager la Uzina Mecanică

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Managerul Spitalului din Cugir, ing. Cristian Simu se pare că va lăsa în curând fucţia de manager pe care o deţine de mai bine de trei ani la spitalul orăşenesc, pentru un post tot de conducere, dar la Uzina Mecanică Cugir.

Simu n-a confirmat, dar nici n-a infirmat această informaţie, declarând câ are în vedere să plece de la unitatea de sănătate atunci când va exista o soluţie de perspectivă convenabilă, fără a dezvălui motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie. Din discuţiile purtate cu mai mulţi medici ai spitalului aceştia şi-au exprimat regretul că Simu va părăsi conducerea spitalului, caracterizându-l ca pe un manager competent, deschis dialogului cu cadrele medicale şi personalul unităţii, un om care a realizat lucruri semnificative în unitatea pe care a păstorit-o.

Potrivit unor surse, se pare că funcţia de manager va fi preluată tot de un liberal şi anume de către economistul Dorin Dan Herlea, fost administrator al spitalului, cu mai mulţi ani în urmă, iar la ora actuală deţine funcţia de preşdinte al Consiliului de Administraţie al unităţii cugirene de sănătate.  (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea