Liberalii și-au desemnat administratorii speciali la fabricile de armament și muniție din Cugir

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a semnat recent, deciziile de numire a noilor administratori speciali (desemnați de PNL) la Societățile Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir.

Demersul are loc în contextul în care industria de apărare este gestionată de câteva luni, de mai mari ai guvernului PNL. Astfel, la Societatea Uzina Mecanică a fost numit dr. ing. Emil Nicolae Muntean – Director general la Parcul Industrial Cugir. Acesta îl înlocuiește pe PSD-istul Ionel Georgescu – Șef Serviciu Antifraudă la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

INFORMARE COVID-19

La Fabrica de Arme, noul administrator special este inginerul Mihai Apolzan (din Sebeș) – absolvent al Facultății de Științe, Geodezie și Cadastru. El a fost numit în locul lui Cornel Murg –pensionar, susținut de PSD, ultima ocupație a acestuia fiind aceea de Director la Cancelaria Instituției Prefectului Alba, potrivit cugirinfo.ro

Cei doi administratori care au fost eliberați din această profitabilă funcție au motive de regret, chiar dacă mai primeau alte salarii ,,barosane” de la stat. Calitatea de administrator special este una atractivă, având în vedere indemizația destul de consistentă care se acordă beneficiarilor și anume, 90% din salariul directorului general al societății, ceea ce presupune o frumoasă sumă… de aproximativ 9.500 lei net/lună.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 15 martie 2020 at 18:00

pleaca ai vostri de la ciolan vin ai nostri la ciolan, mai inainte se spunea rotirea cadrelor

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...