Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Lemne confiscate în Munții Apuseni, după ce datele trecute în documente nu corespundeau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui control în trafic, poliţiştii din Abrud şi Bucium au confiscat 18 metri cubi de material lemnos. Datele trecute în documentele de însoţire ale lemnului nu corespundeau cu realitatea.

La data de 29 noiembrie 2018, în jurul orei 18.00, poliţiştii din Abrud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Bucium pentru combaterea transporturilor ilegale de material lemnos, au oprit, pentru control, un camion condus de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Maramureş, care era încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele consemnate în documentele de însoţire ale materialului lemnos nu corespundeau cu realitatea în ceea ce priveşte specia de lemn transportată precum şi faptul că materialul lemnos nu purta marca specifică.

Poliţişti au luat măsura confiscării cantităţii de 18 metri cubi material lemnos, iar faţă de şoferul camionului au luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea