Rămâi conectat

Curier Județean

Legea pumnului, aplicată la Câlnic şi la Şibot

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lZilele trecute, Postul de Poliţie Câlnic a fost sesizat cu privire la o agresiune comisă la începutul lunii iunie. Anchetând cazul, poliţiştii au descoperit că F. I., de 60 ani, din comuna Câlnic, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la drumul de acces la un teren situat în extravilanul localităţii, a fost lovit de către un consătean, U. I., de 65 ani. În urma agresiunii, F. I. a suferit leziuni corporale ce au necesitat 8-9 zile îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
lŞi poliţiştii din Şibot au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie produsă la începutul lunii iunie. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că I. N., de 40 ani, din comuna Meteş, în data de 7 iunie a fost victima unei agresiuni comisă asupra sa de către C.V.G., de 32 de ani, din oraşul Cugir. C.V.G. l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe I.N., iar în urma loviturilor primite, acesta a suferit leziuni care au necesitat pentu vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală.
(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Șard, la un utilaj agricol: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-masa la Șard, la un utilaj agricol. Intervin pompierii din Alba Iulia, cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE FOTO ACCIDENT rutier pe autostrada A10, km 50: Două mașini s-au ciocnit pe sensul Aiud-Turda   Detasamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea