Rămâi conectat

Societate

Laurenţiu Varvara participă la bal pentru a câştiga. Îi place competiţia, sporturile extreme, handbalul şi fetele

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Laurenţiu Varvara participă la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia pentru distracţie, pentru o amintire frumoasă şi pentru a câştiga titlul de Mister. Acesta se caracterizează ca fiind o persoană glumeaţă şi „nebună” căreia îi place competiţia.

Laurenţiu practică handbalul de 5 ani la LPS Alba Iulia şi îşi doreşte să facă o carieră din acest sport. Îi place să petreacă timpul în cartierul Caroline, să iasă în oraş cu fetele şi să fie mereu îmbrăcat la modă. Acesta a mai spus că îi place să iasă la agăţat pe Bulevardul Transilvaniei. În timpul liber iese cu prietenii, navighează pe internet şi socializează pe Facebook. Îi plac sporturile extreme şi are o soră geamănă care participă la bal. Are 1,87 înălţime, 76 de kilograme, iar în viitor doreşte să urmeze o facultate de drept sau de sport.

Dacă îţi place Laurenţiu Varvara apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=604]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea