Laura Codruţa Kovesi îşi va continua activitatea în calitate de procuror la DIICOT, într-un județ vecin cu Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit miercuri că Laura Codruţa Kovesi îşi va continua activitatea în calitate de procuror la DIICOT Sibiu.

Potrivit deciziei CSM, Kovesi este încadrată la DIICOT Sibiu începând cu data de 9 iulie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Sibiu, a doamnei procuror Laura Codruţa Kovesi, ca urmare a revocării sale din funcţia de procuror-şef la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data emiterii decretului preşedintelui României, respectiv 09.07.2018”, se arată în hotărârea CSM.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Înainte de a fi numită în 2006 în funcţia de procuror general al României, Laura Codruţa Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anunţat luni, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcţia de procuror-şef al DNA, că nu va mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie, dar va rămâne procuror. „De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror”, a spus Kovesi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

marius 11 iulie 2018 at 14:59

CARE ACTIVITAE? Se zvoneste ca ar fi facut doar un singur dosar si ala pentru inscriere la functia de Sef la P.G.
Poate o sa o ajute domnul Lazar. Cu siguranta va mai puna in circulatie o bratara pe care, acum, o va recupera L.C.K.
Sa vezi atunci senzatie, sa vezi titluri- Laura si Larii,, Kovesi si Si-Ve-KO,, Codruta si aurul de la raspantie,, Mult suc-ces, desi mai mult Suc.

Comentariile sunt oprite