Rămâi conectat

Politică Administrație

Lăsatu Secului pentru Trup și Suflet – ediția a II-a, în 14 noiembrie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce ai în suflet, oamenii dragi din jurul mesei, dar și ce pui pe masă, toate-ți fac viața mai frumoasă. Înainte de post, regăsește gustul adevărat al bunătăților de altă dată, la Târgul – Lăsatu Secului pentru Trup și Suflet.

Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba vă invită să vă alăturați unui eveniment plin de gust și spirit, care marchează intrarea în postul Crăciunului. Târgul Lăsatu Secului pentru Trup și Suflet este un eveniment interactiv, în care publicul va simți emoția intrării în post, fascinaţia și atracţia pe care le exercită asupra tuturor perioada pregătirilor dinaintea marii sărbători în bucatăria românească tradițională.

Restaurante, pensiuni, mănăstiri și producători tradiționali vor oferi albaiulienilor posibilitatea să cunoască dărnicia tradiției românești desăvârșită de aroma rețetelor de post preparate cu pricepere în județul Alba.

Pentru că momentul prinderii postului trebuie privit, înainte de toate, din punct de vedere spiritual, organizatorii au invitat Corul Theotokos  să participe la eveniment cu un recital de cântece bisericești.

Gospodinele vor putea regăsi pe rafturile pline ale producătorilor, bucate alese: murături, ulei presat la rece, pâine pe vatră, siropuri, turtă dulce, prăjituri de casă, dulcețuri, zacuscă,  și alte mâncăruri gătite după rețete de post. Pentru că se apropie sezonul rece, producătorii prezenți la târg vă așteaptă și cu produse apicole, pentru întărirea sistemului imunitar: miere, propolis, faguri, polen. Expoziția este cu vânzare.

Evenimentul va avea loc în centrul comercial Alba Mall – galeria centrală, joi 14 noiembrie, cu începere de la ora 17.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea