Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru familia din Săliștea care a MURIT astăzi pe Valea Oltului, în drum spre mare: „Vine o zi când Dumnezeu își ia îngerii înapoi în Ceruri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru familia din Săliștea care a MURIT astăzi pe Valea Oltului, în drum spre mare: „Vine o zi când Dumnezeu își ia îngerii înapoi în Ceruri”

Numeroși prieteni și cunoscuți ai familiei din comuna Săliștea, care și-au pierdut viața în mod tragic astăzi, 22 august, într-un accident rutier petrecut pe Valea Oltului, și-au exprimat părerile de rău și condoleanțele față de acest eveniment.

Radu și Adriana, împreună cu bebelușul lor, au sfârșit în urma unui impact cu un TIR, în timp ce se aflau în drum se mare.

Mesajele scrise de apropriații familiei

„Doamne…nu pot să cred! Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Multă putere familiilor!

Doamne, Dumnezeule! Îngeraș mic!Doamne, ce trist, ce crunt! Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Îmi este frântă inima când acestea postări condoleanțe familiei și multă putere, nu știu exact ce sa întâmplat dar dacă a fost accident de mașină pentru mine este ceva ce se poate întâmpla în România pentru că sunt prea mulți pe drumurile publice cu mașini care nu ar trebui să umble nici cu ROLE.

Vine o zi când Dumnezeu își ia îngerii înapoi în Ceruri..dar pentru noi e prea grea despărțirea..Tot ce stim cu toții este că sunteți într-un loc mai bun, împreună..Nu te vom uita niciodată, familie frumoasă!

Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Doamne ce durere Dumnezeu sa va odihneasca in pace!

Citește și: Mesaje de condoleanțe

Dumnezeu să îi odihnească în pace
Mare durere Drum lin spre cer
Multa puterea părinților

Cea mai mare tragedie a satului nostru… Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiilor!

Condoleante!!! Of isuse draga, mingaie inimile greu incercate, ai mila de parinti ramasi in urma cu inima zdrobita.

Nu pot sa cred! Sunt șocată! Dumnezeu sa ii odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL pe Valea Oltului: O FAMILIE din ALBA, DECEDATĂ, în urma unei coliziuni între autoturismul acestora și un TIR

Dumnezeu sa-i odihnească în pace! Nu m-am gândit niciodată ca voi ajunge sa duc la servici un autobus plin de oameni care ii plângeau pe acești copii frumoși!”, au fost doar câteva dintre mesajele scrise de cunoscuții familiei, după această tragedie.

Cum s-a petrecut accidentul

Un accident grav în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc luni dimineața pe DN 7, în județul Sibiu. Doi soți din județul Alba și copilul lor de un an au murit pe loc.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus cu viteză spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

Cei trei plecaseră de dimineață și mergeau la mare pe litoral. Înaintea mașinii lor mai era o familie de prieteni cu care mergeau împreună. Cei doierau căsătoriți din 2019, iar după nuntă și-au cumpărat și casa în Saliștea. Bărbatul care conducea mașina mai are 3 frați, iar soția e singură la părinți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea