Rămâi conectat

Curier Județean

La volan fără permis și cu alcoolemie de 0,97 mg/l: Tânăr din Mihalț reținut de polițiștii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din comuna Mihalț a fost reținut de polițiștii din Blaj, după ce a fost depistat la volan fără permis și cu alcoolemie de 0,97 mg/l.

La data de 22 iunie 2020, polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr din comuna Mihalț care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Acesta a fost depistat, la data de 21 iunie 2020, în jurul orei 01.30, de către polițiștii rutieri din Blaj care acționau împreună cu polițiștii Secției 5 Politie Rurala Blaj, pe raza comunei Mihalț.

Valoarea rezultată, în urma testării cu aparatul etilotest, a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea