Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident de muncă la o societate comercială din Cugir. Un tânăr s-a ales cu o traumă la cap, în timp ce manevra un polizor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident de muncă a fost semnalat polițiștilor din Cugir în cursul zilei de ieri, 17 iulie, la o societate comercială din oraș. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un tânăr s-a lovit la cap, ca urmare a spargerii accidentale a pietrei de ascuțire de la un polizor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2019, în jurul orei 11:04, polițiștii din Cugir au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la o societate comercială a avut loc un accident de muncă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din Vinerea, angajat al societății, în timp ce manevra un polizor, piatra de ascuțire s-a spart, iar o bucată l-a lovit în zona capului. Tânărul a fost transportat la spital.

În vederea verificării respectării normelor de sănătate și securitate în muncă, a fost solicitată prezența reprezentanților ITM Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea