Accident de muncă la o societate comercială din Cugir. Un tânăr s-a ales cu o traumă la cap, în timp ce manevra un polizor

Un accident de muncă a fost semnalat polițiștilor din Cugir în cursul zilei de ieri, 17 iulie, la o societate comercială din oraș. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un tânăr s-a lovit la cap, ca urmare a spargerii accidentale a pietrei de ascuțire de la un polizor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iulie 2019, în jurul orei 11:04, polițiștii din Cugir au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la o societate comercială a avut loc un accident de muncă.

ELIT

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din Vinerea, angajat al societății, în timp ce manevra un polizor, piatra de ascuțire s-a spart, iar o bucată l-a lovit în zona capului. Tânărul a fost transportat la spital.

În vederea verificării respectării normelor de sănătate și securitate în muncă, a fost solicitată prezența reprezentanților ITM Alba.

Mihail David - 2020

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...