Rămâi conectat

Societate

La Restaurantul Trans Iviniş 50 de mirese au fost „furate” la „Balul Mirilor”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Restaurantul Trans Iviniş din Sebeş a organizat sâmbătă, 12 noiembrie, prima ediţie a „Balului Mirilor”, la care au fost invitaţi toţi mirii care şi-au celebrat nunta aici de-a lungul timpului, în 5 sezoane având loc peste 150 de nunţi. Motivaţia principală pentru organizarea evenimentului a venit din partea gazdelor Restaurantului Trans Iviniş, care ştiu să aprecieze momentele cu adevărat importante şi să-şi respecte oaspeţii evenimentelor organizate, invitându-i astfel, drept mulţumire, să retrăiască bucuria nunţii alături de toţi mirii, la o seară de gală!
Peste 50 de cupluri fericite au dat curs invitaţiei de a participa la „Balul Mirilor”, iar surprizele şi momentele special pregătite au încins atmosfera de distracţie. De la minişedinţe foto în studioul amenajat în sală, la acordarea de diplome tuturor familiilor participante, până la meniul ales şi muzica live antrenantă, toate au concurat la reuşita serii. În plus, participanţii au avut de câştigat nu doar o seară deosebită, ci mult mai mult decât atât, şansa de a câştiga superpremii oferite de către organizatori. Şapte familii norocoase au plecat acasă cu premiile puse la bătaie la „Tombola Balului”: un set de perne de decor, o şampanie de colecţie cu două pahare, o cină romantică pentru 4 persoane, o şedinţă foto profesională, un aparat foto digital, o tabletă de ultimă generaţie, şi, mai ales, Marele Premiu – un week-end pentru două persoane la Milano, transport cu avionul şi cazare la un hotel de lux, care au fost primite cu mare bucurie de către câştigători.
Mai mult, probabil cel mai picant moment al serii a fost punerea la cale de către organizatori a celui mai mare furt de mirese! Prin oferirea de bileţele secrete, prin care au primit instrucţiunile necesare, toate cele peste 50 de doamne s-au lăsat „furate”. Provocarea pentru miri de a le recupera a stârnit hohote de râs din partea tuturor, fiecare trebuind să-şi recunoască soţia după expunerea de către „hoţi” a scurtelor descrieri, informaţii sau cuvinte scrise în prealabil de către nevestele lor.
Distracţia a fost una pe cinste, invitaţii având posibilitatea de a lăsa mesaje, gânduri şi opinii organizatorului în „Cartea de oaspeţi”. Părerile au fost cât se poate de pozitive, astfel încât, gazda, Restaurantul Trans Iviniş, promite organizarea şi pe viitor a altor ediţii ale „Balului Mirilor”, a declarat Laura Iviniş, Marketing Manager Trans Iviniş & Co SRL. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea