Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

La multe milenii, PĂMÂNTULE!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ziua pământului la Sebeş, la Grădiniţa cu P.N. nr. 8, a avut loc a IV-a ediţie a expoziţiei-concurs de creaţie plastică, „Daruri de ziua pământului”, unde au fost invitaţi să participe educatoare şi preşcolari din jud. Alba şi judeţele limitrofe, şi de asemenea, şi alte grădiniţe din ţară, cu care grădiniţa desfăşoară parteneriate educaţionale. Expoziţia s-a deschis în 23 aprilie 2012 într-o zi de Sfântul Gheorghe, un biruitor, în prezenţa preşcolarilor şi a părinţilor, a educatoarelor din municipiul Sebeş, a elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala cu clasele I-VIII „Mihail Kogălniceanu”, a reprezentanţilor IŞJ Alba şi ai autorităţilor locale, în colaborare cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş. Au fost expuse aproximativ 300 de lucrări deosebite.
Ziua Pământului este menită să inspire pe orice copil, şi nu numai, în direcţia unei mai bune îngrijiri a mediului şi să-l înveţe să fie mândru de patrimoniul natural. Aceste programe de educaţie de mediu pentru copii au loc astfel încât ei să înveţe cu mânuţele lor de mici să ocrotească pământul, nu să-l distrugă, şi să ştie cât mai multe despre conservarea mediului (cum îngrijeşti, aşa o să ai!) să putem spune, fiecare generaţie la rândul ei, că: pământul n-a fost al meu, n-a fost al strămoşilor mei, şi nu e al vostru, ci al urmaşilor voştri şi al urmaşilor urmaşilor voştri, în veacul vecilor.
Pământule să ne trăieşti şi să ne mai rabzi!!! Promitem că o să avem grijă de tine. Expoziţia va rămâne deschisă toată săptămâna. S-auzim de bine!

Mariana SUSAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea