Rămâi conectat

Curier Județean

La Horea, transport ilegal de material lemnos depistat de poliţişti și silvicultori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Horea, împreună cu lucrători silvici din cadrul „Parcului Naţional Horea”, au desfășurat, joi, o acţiune de prevenire şi combatere a delictelor silvice, în conformitate cu Planul Comun de Acţiune „Scutul Pădurii 2015”.

Cu această ocazie, pe DN 1 R, pe raza comunei Horea, a fost depistată o autospecială încărcată cu 10 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoasă, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de însoţire.

C.T., de 40 de ani, din comuna Albac, a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1, lit. e din Legea nr.171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată, în vederea confiscării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea