Rămâi conectat

Ştirea zilei

La 15 iunie, creșele și grădinițele s-ar putea redeschide. În ce condiții se va desfășura activitatea

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 iunie, creșele și grădinițele s-ar putea redeschide. Reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică au făcut recomandări pentru redeschiderea grădinițelor, potrivit cărora copiii vor trebui să păstreze o distanță de 1,5 metri unul față de altul.

Ministerul Educației și Ministerul Sănătății lucrează la un pachet de măsuri care vor fi luate pentru redeschiderea creselor și grădinițelor.

„Se recomandă reducerea numărului de copii în grupa. Trebuie asigurată o suprafață de 4,5 mp/copil”, se arată în document.

„Distanțarea fizică se va realiza în dormitoare și în sălile de masă prin plasarea paturilor, sezlongurilor, respectiv a masutelor la cel puțîn 1,5 metri distanță între ele”, conform aceleiași surse.

Triajul epidemiologic trebuie să se facă obligatoriu în fiecare zi de către cadrul medical al unității.

Toate spațiile trebuie dezinfectate, jucăriile trebuie spălate regulat, cel puțîn o dată pe zi. În același document se vorbește și de aerul condiționat care nu va fi permis pentru a nu se putea răspândi virusul.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea