Rămâi conectat

Societate

Kronospan a susținut Festivalul de Toamnă al Economiei Germane organizat în Cluj la începutul lunii octombrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, s-a numărat printre sponsorii oficiali ai Festivalului de Toamnă al Economiei Germane, Herbstfest 2015. Evenimentul a fost organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord, în perioada 2 – 4 octombrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.
kronospanFestivalul a reunit conferințe, dezbateri, ateliere și expoziții de produse nemțești, degustări de produse germane, dar și momente artistice tradiționale și activități pentru copii. La standul Kronospan, vizitatorii au putut găsi mostre speciale, furniruite cu metale, piele, piatră și compacte de interior și exterior, mostre brute din MDF, PAL si OSB, și au putut afla care sunt principalele tendințe în anul 2015 în ceea ce privește aceste produse.
Aproximativ trei sute de persoane, printre care și primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și Alteța Sa Regală Principele Radu al României, au vizitat standul Kronospan pe parcursul celor trei zile.
„Ne-am bucurat să fim prezenți la acest eveniment dedicat companiilor germane care au decis să investească în Transilvania și mai ales să intrăm în contact direct cu persoane interesate de activitatea noastră, de la arhitecți, producători de mobile, până la simpli cetățeni aflați în căutarea de produse de calitate pentru locuințele lor. Mai mult, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane de la Cluj a reprezentat pentru noi o nouă ocazie de a ne implica în promovarea mediului local de afaceri în rândul potențialilor investitori în zonă, prin simplul fapt că acest eveniment a reunit întreprinzători din Cluj și membri ai unor cluburi de afaceri internaționale, oferindu-le cadrul potrivit pentru socializare și dezbateri.”, a declarat Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș.
Festivalul a inclus, de asemenea, și câteva acțiuni culturale, precum ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania, care a revenit pictorului clujean Nicolae Maniu, și punerea în scenă a spectacolului Werther la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca şi transmiterea lui în direct şi în Piaţa Unirii.
Comunicat de presă Kronospan Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea