Klaus Iohannis: „Vă încurajez să-i trimiteți pe copii la școală și să le explicați că pentru un timp școala va fi diferită”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia acesta a dezbătut subiectul începerii noului an școlar și măsurile luate pentru ca acest an școlar să fie cât mai sigur pentru elevi.

„Școala începe pe 14 septembrie. Avem doar cateva localitati unde se va desfasura exclusiv online. Autoritatile au implementat o serie de proceduri pentru a limita riscul raspandirii coronavirusului, dar eficienta lor depinde in buna parte de colaborarea cadrelor didactice, a parintilor si evident a elevilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Nu putem reduce riscul de infectare la zero, dar e foarte important sa constientizam ca prin respectarea regulilor de baza, fiecare contribuie la siguranta intregii comunitati. Limitarea accesului la educatie are consecinte negative majore pentru generatiile tinere si ne afecteaza tuturor viitorul. Decizia de a deschide scolile, desi nu este una usoara, este corecta si necesara.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mă adresez parintilor preocupati si ingrijorati de cum vor evolua lucrurile din 14 septembrie. Va incurajez sa-i trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, dar daca respectam cu toti regulile, vom depasi cu bine acest moment”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419