Rămâi conectat

Politică Administrație

Klasus Iohannis, mesaj de Crăciun: ”Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesajul de Crăciun al lui Klaus Iohannis: ”Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!”

Președintele Klaus Iohannis le transmite românilor, de Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, că darul cel mai generos pe care îl putem face celor dragi este să îi protejăm:

Citește și: Mesaje de CrăciunUrări de CrăciunFelicitări de Crăciun

”Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie și de prieteni.

În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiți să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult și de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!

Să fim așadar împreună în spirit, convinși că, solidari, vom reveni, în curând, la o viață normală!

Dragi români,

Vă urez ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească sănătoși, cu bucurie și liniște în suflet! Crăciun fericit!”,  a transmis Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea