Judecătorul Alexandra Iuliana Paştiu va fi noul preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Începând cu 1 ianuarie 2014, judecătorul Alexandra Iuliana Paştiu va fi instalat, la doar 38 de ani, noul preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia.

Aceasta a promovat cu note mari probele examenului de accedere în funcţii organizate de Institutul Naţional al Magistraturii. La susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei a fost notată cu 9,32 iar la testarea scrisă a obţinut nota 9,60. Alexandra Iuliana o înlocuiește în funcţie pe judecătorul Adriana Petraşcu, aflată la conducerea instanţei din 2008.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Viitoarea președinte a Curții de Apel Alba Iulia s-a născut în București și este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității București. Și-a început cariera la Judecătoria Aiud în anul 1999,. Tot la Aiud a revenit în anul 2003.  Între anii 2010-2011 a activat în cadrul Tribunalului Alba, iar din august 2011 este judecător în cadrul Curţii de Apel Alba Iulia la Secţia penală şi pentru cauze cu minori.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Schimbare la conducerea Tribunalului Alba. Continuitate la Judecătoria Sebeş

În urma concursului organizat de INM pentru promovare în funcţii a magistraţilor, a fost ocupată şi funcţia de vicepreşedinte a Tribunalului Alba. Noul vicepreședinte este Florica Şchiopu, judecător la secţia civilă, de contencios administrativ şi fiscal a instanţei.

La Judecătoria Sebeş, Carmen Simona Răzăilă rămâne la conducerea instituţiei. Judecătoarea a candidat pentru un nou mandat de trei ani și a reuşit să promoveze cu brio examenul organizat de INM.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

1 comentariu

apolitic 4 decembrie 2013 at 10:48

asa asa sa traisca ca bradul…in pamant..

eu as zice sa fie calme si linistite si sa dea numai decizii bune..si cu dreptate..

Comentariile sunt oprite