JOI: Spectacolul Străinul cu grupul Skepsis. Suspans, mister și supranatural, la la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Joi, 27.02.2020, ora 19.30, Grupul Skepsis vă invită la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia la spectacolul Străinul, după J.Priestley – prozator si dramaturg englez, care la jumătatea secolului trecut dezvolta o dramaturgie în care banalul vieții cotidiene era provocat prin note de suspans, mister și supranatural pentru a sublinia valoarea individului si a conștiinței.

Un bar obişnuit din nord-estul Londrei, cu un proprietar obişnuit şi câţiva clienţi, fiecare cu problemele sale, căutând un moment de relaxare sau puţină companie. Un sfârşit de zi obişnuit, o ploaie anostă care nu anunţă nimic. Totuşi, într-un bar nu poţi ştii niciodată cine poate intra și nici ce turnură poate să capete conversația… La un pahar de vin, printre fumuri de ţigară şi conversaţii rutinale, uneori se întâmplă ceva neaşteptat şi atunci aparenţele sunt imposibil de păstrat iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, arătându-şi slăbiciunile sau găsindu-şi curajul.

ELIT

Biletele (10 lei – pret intreg; 5 lei – pentru elevi, studenti si pensionari) se pot găsi începând de Marţi 25.02.2020 la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Toate încasările reprezintă plusvaloare adusă bugetului necesar realizării proiectului susmenţionat.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2020 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Mihail David - 2020

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...