Rămâi conectat

Politică Administrație

Joi, ședința Consiliului Judeţean Alba. Se trimite o delegație la Bruxelles, pentru sarbatorirea Zilei Naţionale a României

Bogdan Presecan

Publicat

în

sedinta CJ AlbaConsiliul Judeţean Alba este convocat în şedinţă ordinară pe data de 21 noiembrie 2013,  ora 11.00, şedinţă ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

Un proiect interesant aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea participării reprezentanţilor Judeţului Alba la sarbatorirea Zilei Naţionale a României, eveniment organizat la Bruxelles, Belgia, in 6 decembrie 2013.

Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotarare privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judeţului Alba si aprobarea concesionarii acestora către S.C. APA-CTTA S.A.

2. Proiect de hotarare pentru prelungirea aplicarii prevederilor Hotararii Consiliului Judeţean Alba nr. 241/2011 privind darea in administrare Agenţiei Naţionale Antidrog a bunului-spatiu in suprafaţa utila totala de 154 mp, situat la etajul I al corpului de clădire „A”, apartinator imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Unirii nr. 1-3, proprietate publica a Judeţului Alba.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea unor acte adiţionale la convenţii de parteneriat si convenţii de cooperare incheiate de către Direcţia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba cu furnizorii de servicii sociale acreditati.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea unei subvenţii Clubului sportiv „Universitatea” Alba Iulia in vederea susţinerii activitatii competitionale in anul 2013.

5. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de funcţii al Teatrului de Papusi „Prichindel” Alba Iulia.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de cooperare intre Oficiul Francez pentru Imigraţie si Integrare, Consiliul Judeţean Alba si Departamentul Rhone.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea participării reprezentanţilor Judeţului Alba la sarbatorirea Zilei Naţionale a României, eveniment organizat la Bruxelles, Belgia, in 6 decembrie 2013.

8. Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Alba in Adunarea Generala a Acţionarilor la Societatea Comerciala „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

9. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului propriu al Judeţului Alba si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finalitate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013.

10. întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea