Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Joi, 29 august: Şedinta Consiliului Local Cugir. Vezi Ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarie-CUGIR-358Legislativul din Cugir se întruneşte joi, 29 august, începând cu ora 11.00, în şedinţa ordinară (pentru luna august), având înscrise pe ordinea de zi 11 Proiecte de Hotărâre. Cele mai importante subiecte puse în dezbatere se referă la: Aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru 19 chiriaşi din imobilul ANL situat pe strada Narciselor; Modificarea HCL nr 21/2013 privind punerea la dispoziţie a proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, finanţat prin POSDRU 2007-2013 a suprafeţei de 23.467 mp teren; Aprobarea contului de execuţie a bugetului local la data de 30.06 2013; Însuşirea nivelului cotizaţiei ce revine oraşului Cugir, în calitatea sa de membru fondator al Asociaţiei „Club Sportiv de Tenis Alba- Cugir”, pentru anul 2013.

Prezentăm mai jos şi celelalte puncte propuse de Executiv spre dezbatere:
I)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

1. Acord pentru atribuire în proprietate a terenului aferent construcţiei prin ordin al Prefectului cetăţenilor Baba Gheorghe şi soţia Baba Marcel.
 2.Acord pentru atribuire în proprietate a terenului aferent construcţiei prin ordin al Prefectului cetăţenilor Szekely Ioan şi soţia Szekely Leontina.
3. Aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Ocolului Silvic „Sâpcea” Cugir RA
4. Aprobarea încheierii Contractelor de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie ai Ocolului Silvic „Sâpcea” RA, precum şi cu reprezentanţii MFP.
5. Aprobarea modificării art 4 al HCL nr. 76/2013, privind asocierea oraşului Cugir la Asociaţia „Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”
6. Aprobarea încetării contractului de închiriere a imobilului ANL pentru chiriaşa Dorlotiu Mariana Doina.
7.  Aprobarea desfăşurării Festivalului „Toamna Cugireană” -Editia a XVI-a.

II)  Raport semesstrial privind serviciile de asistenţă medicală desfăşurate la nivel local în perioada ianuarie-iunie 2013;

III)   Probleme diverse;
(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea