Rămâi conectat

Actualitate

Joacă mortală! Copil de 4 ani, grav rănit după ce a căzut dintr-o căruţă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un copil în vârstă de 4 ani din satul Silivaş, comuna Hopârta, a suferit răni grave după ce a căzut dintr-o căruţă, luni seara, în jurul orei 20.30.

Potrivit IPJ Alba, “minorul împreună cu alţi copii de vârste apropiate se jucau nesupravegheaţi în apropierea drumului, iar când C.V. a trecut cu atelajul pe lăngă aceştia, copiii, în joacă au început să se urce în atelaj, în timpul mersului, fără permisiunea bărbatului care conducea atelajul. Minorul de patru ani s-a urcat şi el în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut, înainte ca C.V. sa reuşească oprirea atelajului.”

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti, care, din primele cercetări, a constat faptul că un minor în vârstă de 4 ani, din comuna Hopârta, judeţul Alba, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, dintr-un atelaj cu tracţiune animală, condus de C.V. de 54 ani, din localitatea Silivaş.

În urma accidentului copilul a suferit leziuni grave, fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean Alba.

În continuare, faţă de C.V., poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate ANM a emis joi după-masa o atenționare nowcasting de furtună valabilă până la ora 16.00 în mai multe localități din județul Alba. Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea