Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JIDVEI: Bărbat de 73 de ani bătut de un consătean

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ambulantaPoliţiştii din Jidvei, au fost sesizaţi prin 112, miercuri după-amiază, că în locul numit „La saivane”, în urma unor discuţii contradictorii purtate de doi bărbaţi din comună, unul din ei, în vârstă de 73 de ani, a fost agresat.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în după amiaza zilei de 14 mai, între B.I., de 55 de ani şi B.L., de 73 de ani, ambii din comuna Jidvei, s-a produs un conflict spontan pornit de la faptul că unul dintre membrii familiei vârstnicului a adăpat caprele la fântâna situată pe terenul lui B.I., fără a-i cere proprietarului acordul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma conflictului, B.L. a suferit mai multe leziuni, ulterior fiind transportat la spitalul din Blaj unde a rămas internat, prezentând hematoame, contuzii şi excoriații, în special în zona feţei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, faţă de B.I. fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193,  alin 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba Mai mulți călători au avut o surpriză în timp ce se plimbau prin satul Dealu Lămășoi, de 1 mai. Două vipere le-au ieșit în cale, iar călătorii au imortalizat momentul, filmându-le și făcându-le poze, pe care le-au distribuit pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea