Jandarmii din Alba vor asigura măsurile de ordine publică și buna desfășurare la „Alba Iulia Music & Film Festival”. Recomandări pentru participanți

Paul Voicu - Primar 2020

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba vor asigura în acest sfârșit de săptămână, măsurile de ordine publică la manifestarea cultural artistică care se va desfășura în Alba Iulia- „Alba Iulia Music & Film Festival”.

Având in vedere natura evenimentului, este important ca participanții să respecte indicațiile autorităților și să pună pe primul plan sănătatea și siguranța lor, dar și a celor din jur.

ELIT

De altfel, jandarmii montani din cadrul celor 3 posturi montane, vor fi la datorie și vor veghea la ordinea și siguranța publică în stațiunile montane și pe traseele turistice.

In contextul actual al răspândirii infecției cu Sars Cov 2, jandarmii vor informa și îndruma turiștii și vor interveni în cazul producerii unor evenimente nedorite. În sensul evitării unor astfel de situații, turiștilor le este recomandat să se informeze asupra traseului pe care urmează să-l parcurgă și să se echipeze corespunzător.

Mihail David - 2020

În cazul în care se află în situații dificile, aceștia pot solicita cu încredere spirjinul jandarmilor.

Jandarmeria Alba, cu siguranță, pentru fiecare!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...