Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba supuşi evaluării

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În cursul zilei de ieri s-a finalizat evaluarea angajaţilor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba (IJJ), acţiune organizată în vederea reducerii numărului personalului. Au fost supuşi acestei testări cei încadraţi în structurile operative şi non operative care vor fi afectate de tăierile de posturi. Evaluarea a constat într-un interviu filmat, susţinut în faţa unei comisii formate la nivelul inspectoratului. „Interviul a fost structurat pe probleme profesionale, insistându-se pe natura practică a activităţii de jandarm, respectiv modalitatea de aplicare în practică a cunoştinţelor teoretice”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IJJ Alba, căpitan Cosmin Jurcoveţ. Nu au fost înregistrate probleme, jandarmii conformându-se şi participând la evaluare. Fiecare dintre cei evaluaţi a primit un punctaj care în fapt va decide cine îşi va păstra uniforma şi cine va fi nevoit să o lase în urmă şi să înceapă o nouă etapă a vieţii. Deocamdată nu s-a primit nimic oficial, astfel că nu se ştie cu certitudine numărul celor care îşi vor pierde locul de muncă. În prezent, la nivelul IJJ Alba conform organigramei nu există funcţii vacante. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Bera Larisa

Publicat

în

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București! Vasile Hârjoc, campion național la +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă, face turul Europei pe bicicletă. Citește și: Atletul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea