Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de 1 iunie, pentru menținerea climatului de siguranță publică. Sfaturi pentru cetăţeni

În perioada minivacanței de 1 iunie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, vor desfăşura misiuni specifice în zona de competenţă, în vederea menţinerii unui climat de siguranţă pentru cetățeni.

Astfel, în perioada 30 mai – 01 iunie a.c., jandarmii din județul Alba vor intensifica misiunile de patrulare pe raza judeţului, alături de celelalte forţe de ordine şi vor veghea la ordinea şi liniştea publică a cetăţenilor. Jandarmii vor fi prezenţi și în stațiunile montane și pe traseele turistice, aceștia vor acționa pentru informarea şi îndrumarea turiștilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

ELIT

De asemenea, jandarmii montani recomandă persoanelor care doresc să plece în drumeții, să aibă echipament potrivit pentru activităţile specifice, să respecte regulile privitoare la traseele montane, să se informeze înainte de a pleca la drum cu privire la starea vremii și starea drumurilor.

Le reamintim cetățenilor că pot solicita cu încredere ajutorul jandarmilor care asigură măsurile de ordine publică sau pot apela numărul unic de urgență 112.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...