Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de 1 iunie, pentru menținerea climatului de siguranță publică. Sfaturi pentru cetăţeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada minivacanței de 1 iunie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, vor desfăşura misiuni specifice în zona de competenţă, în vederea menţinerii unui climat de siguranţă pentru cetățeni.

Astfel, în perioada 30 mai – 01 iunie a.c., jandarmii din județul Alba vor intensifica misiunile de patrulare pe raza judeţului, alături de celelalte forţe de ordine şi vor veghea la ordinea şi liniştea publică a cetăţenilor. Jandarmii vor fi prezenţi și în stațiunile montane și pe traseele turistice, aceștia vor acționa pentru informarea şi îndrumarea turiștilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

De asemenea, jandarmii montani recomandă persoanelor care doresc să plece în drumeții, să aibă echipament potrivit pentru activităţile specifice, să respecte regulile privitoare la traseele montane, să se informeze înainte de a pleca la drum cu privire la starea vremii și starea drumurilor.

Le reamintim cetățenilor că pot solicita cu încredere ajutorul jandarmilor care asigură măsurile de ordine publică sau pot apela numărul unic de urgență 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea