Rămâi conectat

Actualitate

Jandarmii din Alba Iulia au confiscat 3838 de materiale pirotehnice prezentate spre vânzare de două femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba Iulia au confiscat 3838 de materiale pirotehnice prezentate spre vânzare de două femei

În această perioadă, jandarmii au procedat la verificarea privind legalitatea comercializării materialelor pirotehnice.

Depistarea persoanelor care nu respectă regimul materialelor pirotehnice continuă. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, au ridicat în vederea confiscării mai multe articole pirotehnice interzise.

În cursul zilei de astăzi, două femei au fost surprinse de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, în timp ce prezentau spre vânzare 3838 de materiale pirotehnice.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, lit. a, în conformitate cu legea 126/1995 republicată, privind regimul materiilor explozive.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și vor fi predate organelor competente împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Atragem atenția asupra potențialului pericol generat de materialele pirotehnice, în special în cazul folosirii acestora de către copii. Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor, pentru a preveni producerea unor accidente.

Astfel de acțiuni vor fi organizate pe toată perioada sărbătorilor de iarnă pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale pe linia comercializării ilegale a materialelor pirotehnice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea