Rămâi conectat

Ştirea zilei

JAFUL de la benzinăria din BLAJ: Suspecții, 4 recidiviști prericuloși din Mureș, arestați pentru 29 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 28 ianuarie 2015, cei 4 bărbaţi din judeţul Mureş, reţinuţi de poliţiştii din Alba pentru comiterea în noaptea de 21/22.11.2014 a unei fapte de tâlhărie într-o staţie de carburanţi din municipiul Blaj, au fost prezentaţi judecătoriei Blaj cu propunere de arestare preventivă.

jaf benzinarie01Pe numele celor 4 suspecţi, Judecătoria Blaj a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

Reamintim că, potrivit IPJ Alba, “la data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au reuşit identificarea şi reţinerea celor 4 persoane bănuite de comiterea unei fapte de tâlhărie asupra angajatei unei staţii de carburanţi din municipiul Blaj.

În sarcina lui Lajos K., de 31 de ani, din comuna Chibed, judeţul Mureş, Imre K., de 28 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş, Lehel J., de 26 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş şi Levente P., de 25 de ani, din comuna Praid, judeţul Harghita, 3 dintre ei cunoscuţi cu antecedente penale, s-a reţinut faptul că în noaptea de 21/22.11.2014, au pătruns într-o staţie de carburanţi din municipiul Blaj, unde au agresat-o pe angajata staţiei şi dintr-un seif au sustras peste 22.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cei 4 bărbaţi au folosit, pentru comiterea faptei, un autoturism împrumutat de unul din ei de la o persoană din comuna Chibed.

Pentru obţinerea de probe, în vederea soluţionării dosarului penal, în cursul zilei de ieri, 27 ianuarie 2015, au fost efectuate 10 percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului Mureş, ocazie cu care au fost reţinuţi şi cei 4 suspecţi, aceştia fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba unde au fost audiaţi, împotriva lor fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

 Cu ocazia audierilor şi a cercetărilor efectuate s-a stabilit că Lajos K., Levente P., împreună cu Ion L., de 25 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş, sunt şi autorii unei alte infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă în data de 24.07.2014, asupra unei femei din comuna Ghindari, judeţul Mureş, pe care au agresat-o în locuinţa sa şi i-au sustras suma de 1.300 lei şi 155 de euro.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea