Rămâi conectat

Curier Județean

Iubitorii de natură pot admira pădurea de stejar pufos de la Mirăslău

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 1 mai – 15 iulie a.c., Asociaţia Biounivers derulează, în parteneriat cu Fundaţia Inter-Art Aiud proiectul „Pe tărâmul stejarului pufos”, cu sprijinul Fundaţiei pentru Parteneriat şi MOL România. Scopul acestui proiect este creşterea nivelului de informare şi de acceptare în rândul populaţiei locale şi a publicului larg, cu privire la aria protejată ROSCI – Pădurea de stejar pufos de la Mirăslău. Dintre obiectivele proiectului amintim: amenajarea unui traseu tematic recreativ – educaţional în aria protejată ROSCI – Pădurea de stejar pufos de la Mirăslău, urmărindu-se atragerea vizitatorilor în lumea minunată a naturii; work-shop “Biodiversitatea… descoperită de ziua ei” pentru identificarea unor specii de floră şi faună, evaluarea stării de conservare a speciilor din aria protejată ROSCI Pădurea de stejar pufos de la Mirăslău; campanie de informare a populaţiei locale cu privire la aria protejată ROSCI Pădurea de stejar pufos de la Mirăslău; promovarea ariei protejate şi a traseului tematic prin organizarea unui work-shop de fotografie, a unei expoziţii foto, a unui concurs on-line şi a unui eveniment de prezentare a rezultatelor. Grupul ţintă vizat de proiect îl reprezintă localnicii comunei Mirăslău (2.560 locuitori), vizitatorii/turiştii acestei zone, dar şi locuitorii municipiilor Aiud şi Alba Iulia. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea