Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ITM Alba: Amenzi de peste 50.000 de lei pentru încălcări ale legislației muncii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 14 societăți comerciale s-au ales, săptămâna trecută, cu amenzi de la ITM Alba, pentru încălcări ale legislației în domeniul relațiilor de muncă și cel al sănătății și securității muncii. În perioada 10 – 14 iulie au fost controlate 98 de firme din județ iar totalul amenzilor aplicate a fost de 51.700 de lei.

În domeniul relațiilor de muncă s-au efectuat verificări la 55 de unități. S-au constatat 113 deficiențe și s-au aplicat 11 amenzi  în valoare totală de 39.700 lei, din care 2 amenzi în cuantum de 20.000 lei pentru muncă la negru (la S.C. DV ART SRL CLUJ- Punct de Lucru Alba și S.C. ALFA ARM  SRL).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În domeniul sănătății și securității în muncă au fost controlate 43 de firme, s-au constatat 67 de deficiențe și s-au aplicat 5 avertismente și 3 amenzi în cuantum de 12.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea