Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba: Elevii din clasele terminale de liceu SE POT ÎNSCRIE la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul Școlar Județean Alba a transmis că elevii din clasele terminale de liceu XII/XIII se pot înscrie la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018. Înscrierea candidaților se va face în perioada 29 ianuarie – 2 februarie, iar prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

”Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, articolul 78 aliniatul 7 „Evaluările A,B,C și D, prevăzute la articolul 77, aliniatul 4, se organizează și se desfășoară la nivelul unității de învățământ, în timpul anului școlar, pe parcursul semestrului al II-lea, în fața unei comisii prezidate de directorul unității de învățământ și numite prin decizie a inspectorului școlar general, în condițiile stabilite prin metodologie specifică”.

Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen de bacalaureat național 2018, se desfășoară conform Anexei la OMEN nr. 4792/31.08.2017, privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național 2018 – în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2018.

Evaluarea competențelor pentru prima sesiune de examen de bacalaureat național 2018, se desfășoară conform Anexei la OMEN nr. 4792/31.08.2017, privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național 2018 și încep în semestrul al II-lea,  din data de 12 februarie și durează până  în 22 februarie.

În concluzie TOȚI ELEVII din clasele terminale de liceu, SE POT ÎNSCRIE la examenul de bacalaureat național 2018”, a transmis IȘJ Alba într-un comunicat de presă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea