Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ÎPS Irineu, în mijlocul copiilor de la Aşezământul Social „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei s-a aflat, vineri, în mijlocul copiilor ocrotiţi în cadrul Aşezământului social-filantropic „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud.

IPS Irineu01În cadrul vizitei, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost însoţit de consilierul social misionar al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, părintele Nicolae Călin Ignat. Ierarhul nostru a asistat la activităţile zilnice care se desfăşoară în centru şi le-a oferit copiilor cadouri şi iconiţe. În final, Înaltpreasfinţitul Irineu a apreciat munca depusă de angajaţii centrului şi implicarea copiilor în activităţile zilnice şi le-a adresat acestora un cuvânt de îndemn duhovnicesc şi sfaturi pentru a-şi petrece într-un mod frumos vacanţa de vară. Copiii i-au mulţumit ierarhului printr-un mic program artistic interpretând cântece cu mesaj religios.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aşezământului Social „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud este o structură social filantropică ce face parte din reţeaua socială a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Aşezământul cuprinde o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi 18 copii abandonaţi sau orfani, un centru educaţional cu 25 de copii beneficiari din familii sărace, aflaţi în risc de abandon şcolar, şi un serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru 27 de persoanelor vârstnice. Coordonatorul acestui aşezământ social este Părintele Teofil Sas.

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea