Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ÎPS Andrei Andreicuț: Fiecare familie ar trebui să aibă măcar trei copilași – unul pentru tata, unul pentru mama și celălalt pentru biserică și pentru țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul Arhiepiscop al Albei Iulia, Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț, a spus sâmbătă, la ”Marșul pentru viață” că fiecare familie tânără ar trebui să aibă măcar trei copilași – unul pentru tata, unul pentru mama și celălalt pentru biserică și pentru țară.

IPS Andrei Andreicuț, a ținut un discurs, la Cluj-Napoca, în fata celor prezenți, vorbind despre „împuținarea nașterilor” din România și spunând că, daca se dorește ca lucrurile sa se redreseze pe plan social, „ar trebui ca fiecare familie tânără să aibă măcar trei copilași – unul pentru tata, unul pentru mama si celălalt pentru biserica si pentru țara”. „Scopul acestui marș este de a binecuvânta viața. Dumnezeul nostru este al vieții, nu al morții”, a spus IPS Andrei Andreicuț.

La rândul sau, episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, a afirmat ca prin participarea la mars vrea sa transmită clujenilor un mesaj privind importanta vietii. „Viața are o origine sacra, iar omul nu este stăpânul vieții. O poate apăra sau o poate distruge. Dumnezeu nu a creat moartea, ci viața, iar noi, oamenii, suntem chemați să o apăram. Noi luptam pentru viața, pentru cei care nu au glas sa își apere viața. Marsul este pentru viața, de la inceputul ei pe cale naturala, pana la sfârșitul ei pe cale naturala. Suntem si impotriva acestui păcat care este avortul, facut deliberat, fară nicio motivație”, a spus episcopul greco-catolic.

Sursa 9am.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea