Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

IPJ Alba: Peste 20 de intervenții ale polițiștilor, în ultimele 24 de ore. S-au aplicat 259 de amenzi, în cuantum de 55.815 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din județul Alba au intervenit la 21 de evenimente, au aplicat 259 de amenzi şi au constatat 23 de infracţiuni. 

Potrivit IPJ Alba, luni, 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 21 de evenimente, din care 20 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 23 de infracţiuni şi au fost aplicate 259 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.815 lei, din care 32 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 222 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 8 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care unul pentru consum de alcool şi unul pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi  au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea