Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Marincaș, ALDE Alba: “Candidatul susținut de noi are șanse reale să câștige. Oamenii din comuna Horea sunt sătui de ceata lui Olar care face regulile acolo”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu doar câteva zile înainte de alegerile locale de la Horea, Ioan Marincaș susține că propunerea PSD, pe care de altfel ALDE Alba o sprijină, organizația neavând candidat propriu, are șanse reale să obțină fotoliul Primăriei. Din campania electorală desfășurată, reprezentanții organizației, prezenți la Horea, au observat că oamenii sunt nemulțumiți de veche administrație locală a comunei.

“Domnul Neag are o șansă reală, oamenii au oarecare nemulțumire față de vechea și demult împietrita administrație de la Horea, ceata condusă de către domnul Olar, care face regulile acolo. Oamenii s-au săturat de atâția ani”, a declarat Marincaș.

Candidatul susținut de PSD și ALDE este caracterizat ca fiind un om cu orientare bună, care știe ce administrație, știe ce înseamnă să se apropie de oameni și să le ofere bunăstarea de care aceștia au nevoie.

Amintim că alegeri anticipate pentru fotoliu de primar în comuna Horea vor avea loc în data de 11 iunie, funcție ocupată anterior de Corneliu Olar, în prezent deputat, iar candidatul PSD susținut de ALDE este Florin Ispas Neag.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea