Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel la Radio Unirea FM, despre excedentul bugetar. „Tot ce înseamnă excedent vom investi în dezvoltare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Ion Dumitrel la Radio Unirea FM, despre excedentul bugetar. „Tot ce înseamnă excedent vom investi în dezvoltare: Băile de la Ocna Mureș, infrastructură, Spitalul Județean”

Întrebat despre ce va face Consilul Județean cu excedentul bugetar, Ion Dumitrel a declarat că bugetul va fi categoric îndreptat către investiții și dezvoltare în toate domeniile în care va fi nevoie, de la infrastructura, drumuri, sănătate, cultură, până la atragerea de noi investitori în județ.

„Județul Alba va avea un buget îndreptat categoric către investiții. S-a scris în presă despre excedentul nostru, excedent care este orientat spre dezvoltare și anume infrastructura, construcția Băilor de la Ocna Mureș pe care le construim în parteneriat cu consiliul local din Ocna Mureș, investițiile pe care le facem în Spitalul Județean.

Anul trecut am finalizat modernizarea teatrului de păpuși și vrem să pregătim terenul în Cetate pentru viitorul teatru. Tot ce înseamnă excedend vom investi în dezvoltare.

Activitatea viață culturală, dezvoltarea economico socială, învățământul vor avea sprijin în bugetul anului acesta.

Dorim să găsim forma cea mai bună și să creem premizele unui județ în care investitorii să fie convinși că merită să vină să investească”, a declarat pre;edintele CJ Alba, Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea