Ion Dumitrel la Radio Unirea FM, despre excedentul bugetar. „Tot ce înseamnă excedent vom investi în dezvoltare”

Ion Dumitrel la Radio Unirea FM, despre excedentul bugetar. „Tot ce înseamnă excedent vom investi în dezvoltare: Băile de la Ocna Mureș, infrastructură, Spitalul Județean”

Întrebat despre ce va face Consilul Județean cu excedentul bugetar, Ion Dumitrel a declarat că bugetul va fi categoric îndreptat către investiții și dezvoltare în toate domeniile în care va fi nevoie, de la infrastructura, drumuri, sănătate, cultură, până la atragerea de noi investitori în județ.

„Județul Alba va avea un buget îndreptat categoric către investiții. S-a scris în presă despre excedentul nostru, excedent care este orientat spre dezvoltare și anume infrastructura, construcția Băilor de la Ocna Mureș pe care le construim în parteneriat cu consiliul local din Ocna Mureș, investițiile pe care le facem în Spitalul Județean.

Anul trecut am finalizat modernizarea teatrului de păpuși și vrem să pregătim terenul în Cetate pentru viitorul teatru. Tot ce înseamnă excedend vom investi în dezvoltare.

Activitatea viață culturală, dezvoltarea economico socială, învățământul vor avea sprijin în bugetul anului acesta.

Dorim să găsim forma cea mai bună și să creem premizele unui județ în care investitorii să fie convinși că merită să vină să investească”, a declarat pre;edintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...