Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Ion Dumitrel câştigător la Consiliul Judeţean Alba, conform numărătorii paralele a PDL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Potrivit numărătorii paralele realizată de PDL în judeţul Alba, Ion Dumitrel (PDL), actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, ar mai fi câştigat încă un mandat. Acesta ar avea 3.300 de voturi în plus faţă de principalul contracandidat, Teodor Atanasiu (USL). Zonele vulnerabile pentru Dumitrel au fost Aiud şi Cugir. În schimb, în discuţie rămâne obţinerea majorităţii în forul judeţean. PDL poate obţine cei 17 consilieri necesari unei majorităţi dacă PP-DD nu va strânge suficiente voturi pentru a avea reprezentativitate în CJ.

De cealaltă parte, un exit-poll al PNL Alba vehiculat aseară, îl dădea câştigător pe Atanasiu, cu circa 6 procente în faţa lui Dumitrel.

Rezultatele finale vor fi furnizate de Biroul Electoral Judeţean Alba după încheierea numărării voturilor. În judeţul Alba s-au prezentat la vot 60,9% dintre alegătorii înscrişi pe liste.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

VIDEO | Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor” Voicu Aurel, fostul primar al oraș;ului Cugir a devenit recent cel mai vârstnic absolvent din România, la aproape 90 de ani. Acesta a terminat masterul la Universitatea ”1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea