Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel, batjocorit de PNL? Declarația unui deputat de Alba: ”Locul tău este alături de președintele pe care știu că îl stimezi, Traian Băsescu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Basescu si Dumitrel01După validarea candidaturilor la primăriile reședință de județ și unele nominalizări pentru președinți de Consilii Județene făcute de  Biroul Politic al PNL, deputatul MP Clement Negruț a postat, pe rețeaua de socializare Facebook, un mesaj prin care spune că nu îi vine să creadă modul în care este batjocorit și umilit de către liberali președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, care nu se află, deocamdată, printre nominalizați.

”Nu pot să cred! Oare cât îl mai umilesc liberalii pe Ion Dumitrel? Au validat o pleiadă de candidați la Primăriile reședință de județ și la Consilii Județene, printre cei nominalizați apare jupânul Hava. Dar, stupoare! Singurul președinte de Consiliu Județean PDL din țară ales în 2012, Ion Dumitrel, nu este validat!!!”, scrie deptatul de Alba, Clement Negruț.

Totodată, acesta se întreabă oare ce îi pregătește PNL lui Ion Dumitrel!?

”Incredibil! Oare ce îi pregătește PNL? Să ne aducem aminte de declarația domnului Atanasiu șeful de facto a PNL în Alba, care spunea că în ceea ce privește președintele Consiliului Județean Alba, PNL nu a decis dacă îl susține pe Dumitrel. Mi-e greu să-l văd pe cel alături de care am costruit o frumoasă casă care s-a numit PD, omul care de fapt a fost inima acestui partid, batjocorit în așa mod.

Domnule președinte Dumitrel, locul tău este alături de președintele pe care știu că îl stimezi și îl respecți, Traian Băsescu, nu lângă cei care te vor vinde ca Iuda pe Hristos!”, își încheie mesajul deputatul MP Clement Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea